25 rujna 2013

Ragbi Klub Tomislav prijatelj Malog doma u Subukiji

Članovi Ragbi klub Tomislav ovih dana su posjetili Udrugu "Kap Ljubavi" i pridružili se humanitarnoj akciji  "Prijatelj Maloga doma u afričkoj Subukiji".

Kako dozanjemo u ovome klubu, ragbijaši su donirali 20  trenerki, majica, kapa, dukserica i naravno ragbi loptu. Ujedno, kupnjom tzv. narukvica prijateljstva, također su financijski pomogli rad ove Udruge i njezine štićenike. 

Prema riječima tajnice Kapi ljubavi, Dražane Perković, donacija tomislavgradskih ragbijaša bit će proslijeđena Malome domu u Subukiji. 

"Nadam se da će se na ovaj ili sličan način pružanju pomoći afričkoj djeci pridružiti i ostali športski kolektivi i pojedinci tomislavgradske općine", kazala je Dražana, koja podsjeća da se narukvice prijateljstva i dalje mogu nabaviti u Udruzi po cijeni od 6 KM. 

Dodajmo ovomu da je Kap ljubavi osigurala i 47 kumstava za afričku djecu.  Oni koji su se odlučili financirati školovanje afričkoga srednjoškoca godišnje plaćaju  350 Eura, a za tamošnje osnovnoškolce150 Eura. Lijepo je znati da su  među takvim kumovima i naši Duvnjaci!