18 studenoga 2011

Sutrašnji prilog časopisa "Mozzart sport" iz Beograda, najava utakmice


Ragbisti Pobednik Mozzarta u okviru poslednjeg, trećeg kola Regionalne lige po grupama odmeriće snagu sa starim znancem, ekipom Čelika iz Zenice (nedelja 20. novembar, stadion FK Žarkovo, s početkom u 14.30 sati).

Eventualni trijumf izabranicima Milana Rastovca obezbeđuje prvo mesto i samim tim znatno povoljniji raspored u narednoj fazi takmičenja.

Tokom proteklih sezona imali smo u dva navrata priliku da ugostimo Zeničane i oba puta smo te utakmice završili s visoko podignutim rukama. Iskreno se nadamo produžetku te lepe tradicije i novoj pobedi, koja nam je i te kako potrebna zato što bi drugo mesto donelo trnovitiji put ka finalu – kaže Milan Rastovac, trener i igrač RK Pobednik Mozzart.

Da li u odnosu na minule megdane
gosti dolaze jači ili slabiji?
„Činjenica da trenutno zauzimaju prvo mesto u grupi dovoljno govori sama za sebe. U međuvremenu su pojačali svoje redove i bez ikakve dileme, biće to krajnje neizvestan meč“.

Hoćete li zaigrati u najjačem sastavu?
„Na sreću hoćemo, pošto naš veoma podmlađen i perspektivan tim nema nikakve probleme s povredama, zato veoma motivisani iščekujemo početak duela. Od prvog sudijskog zvižduka pokušaćemo da nametnemo ritam i Zeničanima stavimo do znanja da na nove bodove ne računaju“.

A na kakvu podršku s tribina
računate?
„Već sam najavio zanimljiv okršaj i našu pobedu, tako da očekujem dolazak većeg broja gledalaca. Pogotovo što će za one koji se na stadionu u Vodovodskoj ulici na Žarkovu pojave s primerkom Mozzart Sporta u rukama ulaz biti besplatan“,  zaključio je Milan Rastovac, ujedno i trener ragbi 15 reprezentacije Srbije.