13 prosinca 2008

REGIONALNA LIGA

***************************************** Poznat prvi polufinalni par Regionalna lige, RK.LJUBLJANA - RK.NADA Danas su odigrana još dva susreta Regionalne lige. U Ljubljani je danas odigran uzvratni susret Ljubljana - Valiacite. Ljubljančani su pobijedili ekipu Valiacite iz Bugarske uvjerljivim rezultatom 28:0 i time obezbijedili prolaz u polufinale Regionalna lige. U drugom četvrtfinalnom susretu koji je odigran u Beogradu, Nada je zabilježila i drugu pobjedu protiv domaće ekipe KBRK. Rezultat ovog susreta je 3:25. Na ovoj utakmici, glavni sudac je bio naš Tica Alen a delegat Enes Begičević.

BEOGRAD - Igralište Ade Ciganlije. Gledatelja 150. Suci: Tica (BiH) , Stiglić (Srbija) i Rnjak (Hrvatska).

Najbolji igrač: Ante Blažević-Bandov (Nada).

KBRK: Ničić, Nastić, Rodić, Kuzmanović, Stoisavljević, Mičić, Martić, Poprečica, Karatrajkovski, Jelić (3), Vojvodić, Aleksić, Đorđević, Janković, Subašić, Jovanović, Porobić, Stevanović, Arsić, Mičić, Reljić, Lazarević.

NADA: Buzov (5), Čulić, Borozan, Rubelj (7), Budimir, Vugdelija, Sablić, Blažević-Bandov, Tvrdić, Sekovanec, Olujić (5), Piplović, Burazin (5), Antić, Tomić-Ferić, Perišić, Milanović, Strizić, Šerić (3), Popović, Matić.

U drugom polufinalnom susretu, RK. Pobednik iz Beograda će se sastati sa pobjednikom iz susreta Esztergom - Čelik koji se igra na proljeće u Mađarskoj. Da podsjetimo, Čelik je u Zenici savladao Mađarskog prvaka rezultatom 31:24. Safet Čerim ima dovoljno vremana da pripremi svoj tim i proba očuvati ovu prednost. RK. Pobednik je već ranije dvostrukom pobjedom nad ekipom Zagreba obezbjedio učešće u polufinalu i nadamo se da će mu protivnik biti naš prvak. ****************************************