29 lipnja 2015

Beach rugby fest na Buškom jezeru... najava

***


U petom izdanju ove godine na plaži Marinovac na Buškom jezeru održava se Beach rugby fest, u nedjelju, 05. srpnja, 2015. s početkom u 12 sati. 

Kao i ranijih godine turnir je međunarodnog karaktera i okupiti će ekipe iz  Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ove godine snage na vrućem pijesku plaže Marinovac odmjeriti će :  prošlogodišnji pobjednici Čelik iz Zenice,  finalisti regionalne lige Nada iz Splita, Lađari iz Ploča, Herceg iz Mostara, Trk iz Tešnja, Atletiko iz Sv. Filipa i Jakov, ekipa Šibenika, Alkari iz Sinja te ekipa Ragby kluba Tomislava kao domaćin turnira.  

Beach rugby fest će ove godine ponuditi susret finalista regionalne lige između Čelika i Nade, koji će zasigurno privući pažnju poklonika rugbija, a i onih koji se prvi put susreću sa ovim sportom.  Pored uzbudljivih i atraktivnih susreta beach fest posjetitelji će imati priliku da uživaju u after partiju uz Red Bull event car, kao i u revijalnom turniru u odbojci na plaži.  Prema najavam organizatora, osvježenje je zagarantirano u Buškom jezeru ili na pultovima uz osvežavajuće Ožujsko pivo ili Red Bull sokove.


Ljeto je kalendarski  već odavno počelo, međutim,  pravi početak ljeta donosi Beach Rugby Fest, uz pregršt sunca, dobru zabavu, pozitivnu atmosferu, sjajne i atraktivne susrete, događaj je koji se ne propušta ovoga ljeta, ako želite  uživati u njemu !!!


Ragbi klub Tomislav 

**