15 svibnja 2015

Sa današnje presice.... RK.Čelik


Ragbijaši Čelika igrati će u nedjelju na svom stadionu u Zenici finalnu utakmicu za naslov prvaka Regionalne ragbi lige protiv momčadi splitske Nade, višestrukog pobjednika ovog takmičenja.
Nakon višegodišnje krize uslovljene problemima finansijske prirode b-h ragbi se uspio vratiti na evropsku i regionalnu scenu, a ovogodišnja sezona potvrdila je kvalitet našeg ragbija. U ovom trenutku ragbijaši zeničkog Čelika su odličnim igrama u domaćem prvnetsvu i Regionalnoj ragbi ligi izborili se za finale i na dobrom su putu da sezonu završe trijumfom, što bi bio najveći poslijeratni uspjeh b-h klupskog ragbija.
Utakmica se igra na stadionu SRC Kamberovića polje u nedjelju, 17. maja, sa početkom u 16 sati. (enb/Zeda)


***
** Copyright © Zenicablog - Zenica 2005. - 2015. Vlasnik autorskih prava UG Zenicablog. Kopiranje i prijenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu!Tekst je izvorno objavljen na portalu www.Zenicablog.com. Prenošenje dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu. Nelegalno prenošenje sadržaja podliježe pod odredbe Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, Službeni glasnik BIH broj 7., od 10. aprila 2002. GLAVA III - AUTOR I PRAVA AUTORA - Član 12.